Exposities


Januari/februari 2019 heb ik een solo expositie in de WG galerie van Wilma Geerts in  Dordrecht.
 

 


23 november 2017 ga ik mijn expositie inrichten in Theehuis Rhijnauwen in Amelisweerd bij Utrecht.
Te zien en te koop tijdens de openingsuren. Mijn werk hangt er tot februari 2018....
kijk op de website van Theehuis Rhijnauwen voor meer informatie.  Alleen vandaag nog te bezoeken mijn expositie bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Nieuwkoopse Plassen.
Momenteel hangt mijn werk op drie plaatsen.
Ik exposeer in het NH Hotel in Geldrop met een aantal van mijn vroegere werken.
In Yuens Oriental in Enschede met Bloemportretten met zwarte achtergrond en in de 
Pop Up Art Gallery in de Nieuwe Doelenstraat in Amsterdam naast het NH Hotel de Nieuwe Doelen.

In februari/maart van dit jaar (2014 dus) ga ik weer exposeren in het Pulitzer Hotel in Amsterdam met mijn serie bloemportretten met zwarte achtergrond.
In juli en augustus 2014 exposeer in bij Art Vinkeveen in Vinkeveen.
In september tot en met november van dit jaar heb ik een expositie bij het Hooghe Huijs in Adorp www.hooghe-huys.nl (Groningen)

Het weekend van 5,6 en 7 april 2013 sta ik met mijn werk op de Artfair in de Grote Kerk in Alkmaar.
Er is tevens een grote fashionshow. 19 april ga ik een schilderij brengen naar de Pulitzer Art Gallery in Amsterdam aan de Prinsengracht. Mijn werk hangt daar met werk van andere kunstenaars en er is tevens een expositie van portretten van Koningin Beatrix. Mijn werk hangt daar tot 19 juni. Ik ben weer geselecteerd voor de Nationale Kunstdagen op zaterdag 10 en zondag 11 november in Ahoy, Ahoy-weg 10, 3084BA Rotterdam. Klik op de link hierboven voor de website waar je kortingvouchers kunt downloaden voor toegangskaarten. Openingstijden van 13.00 tot 17.30 uur.

Kom naar de Regionale Kunstdag Utrecht  Ik exposeer daar met 2 schilderijen samen met 89 andere kunstenaars op zondag 15 april. Klik de link aan voor de uitnodiging en print em uit. Dan krijg je korting op de toegangsprijs. Tot zondag 15 april!!!!

30 en 31 maart en 1 april sta ik op de ArtFair in de Grote Kerk in Alkmaar.
Bijgaande uitnodiging kun je downloaden en als gratis toegangsbewijs gebruiken op de vrijdagavond. De andere dagen betaal je 5 euro toegang.
Kijk op de website om te zien welke deelnemers er staan.
Graag tot zien in Alkmaar!!!


Expositie in Cultuurhuis Schoneveld in Houten samen met andere kunstenaars uit Houten. De tentoonstelling is samengesteld door Dick Bakker, directeur van Arval in Houten, in het kader van de Cultuurnacht Houten, die plaatsvond op zaterdag 24 maart. De exposite is te bezichtigen tot 16 april.

Expositie Stormgalerie in de Van Baerlestraat 154 in Amsterdam. vanaf 9 februari tot begin mei. 
Open op donderdag en  vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.Expositie in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp tot begin april.
Groepsexpositie tot eind juni in Verzorgingshuis Arkemheen in Nijkerk  
de tentoonstelling "Boom-Droomboom"Geen opmerkingen:

Een reactie posten