Cursussen en workshops seizoen 2019/2020

Ik geef schildercursussen van 10 keer 2 uur in mijn eigen atelier. De schildercursussen beginnen weer op maandag 30 september en woensdag 2 oktober. Maandagmiddag van 2 tot 4 uur (nog 2 plekken)maandagavond van 7 tot 9uur (nog 3 plekken) woensdagochtend iedere week van 10 tot 12 uur (nog 1 plek).   Het is de bedoeling dat je je eigen materiaal aanschaft/ meeneemt. Er wordt gewerkt met acrylverf. Er kan ook met olieverf gewerkt worden, met speciale geurloze mediums en geen terpentine.  Het zijn kleine groepjes, 5  deelnemers, dus veel individuele aandacht.
Kosten 160 euro voor 10 keer 2 uur les.  
Er kunnen beperkt lessen worden ingehaald. NB.Er wordt geen lesgeld gerestitueerd!! In de schoolvakanties wordt er geen lesgegeven. Opgave en info per mail: annjanszen@kpnmail.nl. Je krijgt dan een inschrijfformulier thuisgestuurd. Je aanmelding is definitief als het geld op mijn rekening staat.
Mocht je willen deelnemen op de dagdelen dat het vol is, dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden.Schilderworkshops in  mijn atelier, 45 euro p.p. per keer incl materiaal, doek, koffie/thee,persoon. max.5 personen per keer. Je hoeft niet te kunnen tekenen om met een schilderij naar huis te gaan. Zowel voor beginners als gevorderden! Bij inschrijving met een groepje van minimaal 2 personen en maximaal 5 kun je in overleg een datum afspreken in mijn atelier. Voor groepen vanaf 5 personen kunnen we in het Oude Politiebureau een datum plannen.

Cursus speksteen bewerken vanaf 20 jan 2018.
Vanaf 20 januari 2018 weer een cursus speksteen bewerken.
De cursus vindt plaats in een atelier op de begane grond in het Oude Politiebureau van Houten, tegenover het Theater aan de Slinger, achter het station.

We werken alleen in zachte steen, dus er wordt niet gehakt. Speksteen is een zachte steensoort, welke in allerlei kleuren te koop is: roze, wit, zachtgroen, zwart, bruin, roodbruin enzovoort, afhankelijk van het aanbod op dat moment. De kosten van de steen zijn ongeveer
1,50 tot 2,00 euro per kg.Stenen zijn te koop bij de Hazelaar in Soest.
Je kunt in 7 keer een mooi, redelijk groot beeld maken, van maximaal ongeveer 10 kg.
De kosten van de cursus zijn 180 euro voor 7 keer, excl. de steen, en incl. gebruik alle gereedschappen en koffie of thee.
Je kunt je opgeven via de mail annjanszen@kpnmail.nl of telefoon     030 6352400.

Nu ook schilder- en speksteenworkshops in Rhenoy.  
Een geweldige plek in de Betuwe aan het Linge! 
Bij Art'tiK en Artflower word je op persoonlijke en gastvrije wijze ontvangen, met nu als extra mogelijkheid, een schilder of beeldhouw dag met lunch of high tea, of tapas buffet.  Bijzonder geschikt voor een vriendinnenuitje een vrijgezellenfeestje, jaarclub uitje, familie uitje, als afsluiting van een netwerk bijeenkomst, als  bedrijfsfeest/uitje, teambuilding, een nieuwe boost voor de vrijdagmiddag borrel, of voor die speciale collega die met pensioen gaat!  Ook is het mogelijk je individueel op te geven. 

Je maakt in één middag een schilderij van 40x50 of een beeldje van 1 tot 3 kg.
De workshops worden gegeven op een prachtig locatie in Rhenoy aan de Linge ((tussen Leerdam en Geldermalsen). Bij mooi weer kan er buiten gewerkt worden.
Er kunnen maximaal 10 personen meedoen.
Kosten € 59,95 met lunch of high tea,   incl. doek van 30x40 of 40x50, steen max. 3 kg., gebruik van verf en penselen of raspen, vijlen,  koffie, thee. 

Info en reservering
Anneke Janszen Kitty de Heer
tel: 030 6352400 of 06 41370325 tel: 0345-797100 of 06-14220743
annjanszen@kpnmail.nl  info@arttik.nl
www.arttik.nl

Reacties: "Hallo Kitty en Anneke, Was toevallig nog eens op jullie site aan het kijken. Had een vriendin getipt over de erg leuke workshop met overheerlijke lunch. En wilde haar de link door sturen. Zag daar ineens wel erg bekende mensen en schilderen voorbij komen. Wat leuk om deze foto's op jullie site terug te zien. Heb al vaak in geuren en kleuren verteld wat we die middag genoten hebben. Heerlijk. Heel veel groetjes, Marjo"


Speksteenworkshops.
Kosten 45 euro incl.  gebruik materialen, incl. steen van maximaal 3 kg. Speksteen is een zachte steensoort die makkelijk te bewerken is.  Je maakt in een middag een (klein) beeldje van max 3 kg. Speksteen is heel zacht en makkelijk te bewerken.  Je kunt in overleg een datum afspreken als je met minimaal 6 personen inschrijft.  Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen.

inschrijfformulier aanvragen.

 
email Anneke