Schildervakantie in Turkije

Schilderweek in Turkije in Pension Emel in Guzelcamli van zondag 10 mei tot 17 mei 2015. 

Voor reacties van deelnemers, zie onderaan dit stukje.

Er wordt geschilderd in de ochtenduren van 10.00 tot 13.00 uur, in de boomgaard, aan zee of tijdens een excursie. De groep is minimaal 10 en maximaal 14 mensen groot. Er wordt begeleid op individueel niveau. Alle niveaus zijn welkom! Er is 1 excursie naar een opgraving inbegrepen. 's Middags heb je tijd om andere leuke dingen te doen. Lekker naar het strand (loopafstand 5 minuten), naar een leuk dorpje in de buurt , naar opgravingen in Efese, Milete of Priene, shoppen in Kusadaci, wandelen in het nabijgelegen Milipark. Kortom genoeg te doen in de omgeving. Ga je samen met iemand die niet schildert, hij of zij zal zich niet vervelen. Je kunt overal heen met de dolmus.  Kosten  € 595,00  op basis van verblijf in een tweepersoonskamer met onbijt en diner en incl. schilderles en 1 excursie naar Didyma. Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar (kost 15 euro per dag extra). Wel zelf je materialen meenemen. Als je boekt, krijg je van mij een lijstje met wat je mee moet nemen.  Er is een schildersezel te huur in het pension (15 euro voor een week) of je neemt zelf een veldezel mee. Als je doeken meeneemt, aanpassen aan de maat van je koffer en neem dan aflopende maten mee, die kun je in elkaar leggen zodat je een plat pakje krijgt. Of een acrylblok met vellen geprepareerd karton.
De vliegreis moet je zelf boeken. Kan via een contact van mij bij Corendon. De vliegreis bij Corendon kost ongeveer 300 euro voor een retour. Is handig als je allemaal tegelijk aankomt, is ook goedkoper.  Je wordt opgehaald door het pension op het vliegveld.  Inschrijven voor de schilderweek kan via mij: email: Anneke Janszen of  website Emel Pension: http://www.emelpension.nl/De schilderweek gaat door bij minimaal 8 mensen. Ik laat dit tijdig weten. Het is handig een annuleringsverzkering af te sluiten.Reacties van deelnemers aan de schilderweek:  

20.6.2011
van 22 t/m 29 mei 2011 was ik te gast in het Emel Pension. De verwachtingen waren hoog gespannen. En het was geweldig!! Een schitterende tuin, heerlijk eten, verzorgde kamers en dan omgeving in één woord grandioos!!. Ik was afgereisd om in deze entourage een schildercursus te volgen onder leiding van kunstenares Anneke Janszen. In de tuin en de omgeving hebben we leuke dingen gemaakt. Kortom een prachtige vakantie. Roelie Venema
13-6-2011
For the second year I joined the painting week organised by Anneke Janzen (22 May to 28 May 2011). Again it was a fabulous time; very enjoyable with a variety of painting experiences in a relaxed atmosphere and in very good company. There were eight of us in the group. I am a beginner as far as painting is concerned and Anneke gave me excellent tuition. Emel Pension is a wonderful place to relax. Very comfortable rooms,delicious food and very attentive staff. Roll on next year...!
Carole Goulding.
Kijk hieronder naar een filmpje over de schilderweek in Emelpension.....

Foto album schilderweek Turkije

www.emelpension.nl